Drveni roler

Roler od drveta masline

 

 

 

Dizajn ovoga rolera je istovetan sa izgledom penkale koja se već nalazi u ponudi. Izrađen je od drveta masline, lepe teksture i završne obrade lakom visokog sjaja. Lep dizajn  i savršena završna obrada rolera, daju mu izgled veoma luksuznog pribora za pisanje. Mastilo može biti crne ili plave boje.

Ovaj roler izrađen je od drveta oraha, lepe teksture i završne obrade lakom visokog sjaja. Lep dizajn  i savršena završna obrada rolera, daju mu izgled veoma luksuznog pribora za pisanje. 

 

 

 

Dizajn ovoga rolera je istovetan sa izgledom penkale koja se već nalazi u ponudi. Izrađen je od drveta oraha, lepe teksture i završne obrade lakom visokog sjaja. Lep dizajn  i savršena završna obrada rolera, daju mu izgled veoma luksuznog pribora za pisanje. Mastilo može biti crne ili plave boje.

 

 

 

Magnetni roler karakterističnog je dizajna i poklopac se pozicionira samo stavljanjem na telo rolera na jednu ili drugu stranu. Izrađen je od drveta oraha i hrasta, lepe teksture i završne obrade lakom visokog sjaja. Lep dizajn  i savršena završna obrada rolera, daju mu izgled veoma luksuznog pribora za pisanje. Mastilo može biti crne ili plave boje.

Roler od drveta masline