Hemijske olovke

HRAST

 

Hemijske olovke izrađene od hrastovine odlikuju se lepom teksturom drveta uz visoki sjaj laka sa kojim su premazane, čine eleganu olovku koja je lep poklon svakom ljubitelju kvalitetne i unikatne olovke.

BUKVA

 

Hemijske olovke izrađene od bukovine odlikuju se belom bojom  drveta sa neznatnim teksturnim detaljima, predstavlja pravi primerak izvorne drvene olovke, uz visoki sjaj laka sa kojim su premazane, čine eleganu olovku koja je lep poklon svakom ljubitelju kvalitetne i unikatne olovke.

ORAH

 

Hemijske olovke izrađene od orahovine odlikuju se lepom teksturom drveta sa jako naznačenim prelazima teksture drveta u svetlo i tamno braon boji, uz visoki sjaj laka sa kojim su premazane, čine eleganu olovku koja je lep poklon svakom ljubitelju kvalitetne i unikatne olovke.

TREŠNJA

 

Hemijske olovke izrađene od drveta trešnje odlikuju se lepom teksturom drveta bledo crvene boje sa nežnim prelazima nijansi, uz visoki sjaj laka sa kojim su premazane, čine eleganu olovku koja je lep poklon svakom ljubitelju kvalitetne i unikatne olovke.